Uw partner in 
schilderwerken!
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Betrouwbare partner in bouwafwerking

BVR Schilderwerken - Eindafwerking

Wil u een betrouwbare partner vinden om uw bouwafwerking in Kalmthout en ruime regio te realiseren? Kies dan voor BVR Schilderwerken. Ik, Bruno Van Reeth,heb een niet te evenaren expertise in schilderwerken, behangen en diverse renovatiewerken. Ik zorg ervoor dat uw project mooi op tijd en binnen het budget uitgevoerd wordt.

De activiteiten in eindafwerking

 • Parket renoveren, behandelen, onderhouden
 • Behangen
 • Elastische voegen plaatsen. Dit zijn siliconevoegen. Wanneer twee materialen bijeenkomen met een gewone voeg dan barst deze bijna altijd. Een elastische voeg is de oplossing. Bruno heeft een speciale sterke kit hiervoor.
 • Alle bouwafwerking: kleine schrijnwerken, zoals plaatsen van plinten, profielen, sierlijsten,…
  en kleine herstellingen bijvoorbeeld deur afschaven die niet meer vlot sluit, losse plinten herstellen, enz…
 • Plaatsen van anti graffiti laag: transparante laag die u tegen gevels kunt zetten. Dit kan gemakkelijk verwijderd worden met een hogedrukreiniger.
 • Plaatsen van roestwerende lagen
 • Brandwerende verven toepassen en attesteren. Klanten krijgen een attest voor de brandveiligheid.
 • Plaatsen van vloeibare rubber voor bijvoorbeeld daken, keldergaten.
 • Epoxy vloerverf voor bijvoorbeeld garages, kelders, keukens en commerciële ruimtes.

Contacteer BVR Schilderwerken

BVR Schilderwerken staat al meer dan 15 jaar gekend voor zijn kwaliteit, persoonlijke service en stiptheid. Het bedrijf heeft dan ook een stevige naam en faam opgebouwd in onder meer decoratieve schilderwerken, decoratieve verftechnieken en bouwafwerking. Ik vindt de nodige uitdagingen in zowel nieuwbouw als renovatie. Ik sta dicht bij de klant en zoek mee naar de meest efficiënte oplossing. Dat zorgt voor vertrouwen en een aangename samenwerking met tal van klanten in de regio Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brecht, en Essen en zelfs in Nederland.

Nog vragen? Of een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer me gerust. Ik help u graag verder!

Meer dan 15 jaar ervaring!

Met mijn expertise kan ik u uitstekend werk garanderen. Bovendien bied ik u een persoonlijke aanpak op maat. Kwaliteit en vertrouwen zijn de sleutelwoorden van mijn bedrijf.

contacteer mij!