Uw partner in 
schilderwerken!
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Maak nu een afspraak met BVR Schilderwerken

Kiezen voor BVR Schilderwerken in Kalmthout is kiezen voor kwaliteit, de meest professionele service en innovatieve technieken. Door de kleinschaligheid van dit bedrijf is de persoonlijke betrokkenheid groot.

Tevreden klanten

Zowel particulieren als bedrijven schakelen BVR schilderwerken in voor allerhande schilderwerken zoals decoratieve schilderwerken, decoratieve verftechnieken en bouwafwerking. Ik doe het vak van zelfstandig schilder al meer dan 15 jaar en ken de producten en technieken door en door. Een goede naam moet u altijd weer opnieuw verdienen. Ik zorg er dan ook voor dat de verwachtingen telkens worden ingelost. Dit resulteert in tevreden klanten, voornamelijk in de ruime regio van Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brecht en Essen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken met BVR Schilderwerken voor een bezoek in uw woning of bedrijf? Neem dan vandaag nog hier contact op. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte. Keurt u deze goed? Dan kan het echte werk beginnen.

Adres

Essensteenweg 58
2920 Kalmthout - België
Gsm: +32 (0)468 32 41 95
schilderwerkenbvr@gmail.com
BTW BE0668 515 981