Uw partner in 
schilderwerken!
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Sterk in decoratieve schilderwerken

BVR Schilderwerken - Decoratieve Verftechnieken

Wil u een schilder vinden die decoratieve schilderwerken in Kalmthout en omstreken feilloos uitvoert? Neem dan zeker contact op met BVR Schilderwerken. Ik, Bruno Van Reeth, tovert uw interieur om tot een pareltje met het gebruik van structuurverf en kalkverf.

Sigmulto

Sigmulto is een decoratieve verftechniek van het merk Sigma. Er zijn diverse soorten verf zoals sigmulto effino, sigmulto metallic en sigmulto stucco. De verf kan gebruikt worden voor diverse doeleinden en in verschillende ruimtes van woningen en bedrijven.

Yellostone

BVR Schilderwerken is ook gekend voor vloer-, tegel- en wandrestauratie, met yellostone. Dit product kan u rechtstreeks op tegels aanbrengen, waardoor uw muur een industriële betonuitstraling krijgt.

Offerte schilderwerken

BVR Schilderwerken heeft talrijke tevreden klanten in Kalmthout en bij uitbreiding in heel België en Nederland. Zowel particulieren als bedrijven weten het verzorgd werk, de piekfijne afwerking en de persoonlijke service van mij sterk te appreciëren.

Hebt u nog vragen over decoratieve schilderwerken? Of over bouwafwerking of schilderwerken in het algemeen? Of wil u een bezoek ter plaatse? Neem dan beslist contact op. Ik maak graag een vrijblijvende offerte!

Meer dan 15 jaar ervaring!

Met mijn expertise kan ik u uitstekend werk garanderen. Bovendien bied ik u een persoonlijke aanpak op maat. Kwaliteit en vertrouwen zijn de sleutelwoorden van mijn bedrijf.

contacteer mij!