Uw partner in 
schilderwerken!
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gespecialiseerd in decoratieve verftechnieken

Zoekt u een schilder die decoratieve verftechnieken in Kalmthout en omstreken aanbiedt? Dan hebt u deze bij BVR Schilderwerken gevonden. Ik ga elke dag gepassioneerd aan de slag om de beste schilderwerken en bouwafwerking uit te voeren.

Zelfstandig schilder

Een greep uit de talrijke referenties leert ons dat BVR Schilderwerken van veel markten thuis is.

Ik ken mijn producten door en door en ben de uitgelezen partner voor decoratieve verftechnieken. Met meer dan 15 jaar ervaring als zelfstandig schilder slaagt hij er altijd in om een oplossing aan te bieden die 100 procent op maat van de klant is.

Talrijke referenties

Het komt er vooral op neer om consequent afspraken na te komen en klanten nooit in de steek te laten. Op die manier heb ik een trouwe klantenkring opgebouwd, voornamelijk in de regio Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brecht en Essen. Zowel bedrijven als particulieren zijn enthousiast over de kleinschalige aanpak, de persoonlijke benadering en de kwaliteit van het werk. Het aantal projecten volgde de afgelopen jaren dan ook in snel tempo. Op de lijst met referenties staan heel wat mooie realisaties. Doe hier alvast inspiratie op!

Hebt u nog bijkomende vragen over decoratieve schilderwerken? Neem dan gerust contact op. Het doet me oprecht plezier u als klant te verwelkomen.

Meer dan 15 jaar ervaring!

Met mijn expertise kan ik u uitstekend werk garanderen. Bovendien bied ik u een persoonlijke aanpak op maat. Kwaliteit en vertrouwen zijn de sleutelwoorden van mijn bedrijf.

contacteer mij!